Nooit te groot om goed te zijn

Een grote onderneming in goede banen leiden, vraagt strategische visie en operationele daadkracht. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De economische en legale realiteit, het overleg met de stakeholders en de soms hoge complexiteit van de eigen bedrijfsstructuur overschaduwen soms uw core business. Uw menselijk kapitaal maakt dan het verschil!

Verwacht u oplossingen en begeleiding op maat? Contacteer onze Employee Benefits Consultants voor een vrijblijvende analyse van uw situatie.

Pensioenplan: ster van uw bedrijf?

Een grote onderneming blijft alleen groot als het de geschikte medewerkers vindt én houdt. U gaat de uitdaging aan. Maar bent u zeker dat uw inspanningen lonen?

Inspirerende leiders, hands-on management, gemotiveerde en loyale medewerkers: ze zorgen voor productiviteit en meerwaarde.
In de zoektocht naar dat talent is het HR-team een essentiële business partner. Via een doordacht beleid verzekert u continuïteit en nieuwe zuurstof voor uw bedrijf.
Daarbij hoort een hedendaags Employee Benefits-beleid. In een grote onderneming kunt u dan moeilijk om een pensioenplan heen. Dat plan kost u best wat geld en werk. Om in termen van ROI te spreken: wat levert het u op?

Delta Lloyd Life is ùw business partner en doet meer dan een oplossing matchen met uw bedrijf. We besteden ook aandacht aan de perceptie van uw medewerkers. Want uw investering verdient zichtbaarheid en waardering. En we gaan na hoe en waar uw nieuwe of bestaande plan fiscaal en sociaal geoptimaliseerd kan worden. Zo creëren we samen een competitieve win-win situatie.

Een groepsverzekering is per definitie maatwerk waarbij we uw wensen vertalen naar een concreet plan. Daarbij houden we rekening met alle factoren: uw (internationale) structuur, bestaande plannen, financieringswensen, legale aspecten, stakeholders. Maar ook de evolutie van uw bedrijf waarbij fusies, overnames en herstructurering vaak een hoge complexiteit opleveren.

Laat u professioneel adviseren door uw financieel adviseur. Hij is uw partner en expert en kan een aangepaste oplossing uitwerken.
Indien u rechtstreeks met Delta Lloyd Life wilt werken, kunt u rekenen op onze Employee Benefits Consultants. U kunt hen bereiken via EBsolutions@deltalloydlife.be.
 

Wist u dat...

  • ... uw medewerker meer overhoudt aan een groepsverzekering dan aan een loonsverhoging? 
  • ... er reeds 70% van de loontrekkenden een pensioenplan heeft via hun werkgever? (Bron : Assuralia) 
  • ... u de financiering van uw pensioenplan op maat kunt uitwerken met Alto, de collectieve kapitalisatieoplossing van Delta Lloyd Life?
  • De berichten over de pensioenkloof tussen loon en wettelijk pensioen zijn verontrustend. Ook voor uw medewerkers. Met een goed pensioenplan kunt u hen vandaag mooie vooruitzichten geven. Een zekere toekomst is voor iedereen een belangrijke stimulans.

Slimme oplossingen voor de grote onderneming

Moduleerbare eenvoud: MultiPlan (vaste bijdragen)

Een allround groepsverzekering met eenvoudig online beheer via MyWorkPlace.
Een combinatie van pensioenopbouw, overlijdensdekking en optionele dekkingen maken het pakket volledig en moduleerbaar naar uw wensen.
Een bijzonder complete oplossing voor grotere ondernemingen, complexere structuren en/of internationale bedrijven.

Defined Benefit: dynamisch beheer voor uw vaste prestatieplan

Een performante oplossing voor bedrijven die een pensioenplan met vaste bijdragen overnemen. Delta Lloyd Life verzekert u een succesvolle integratie dankzij een dynamisch beheer. Wij kunnen u ook helpen indien u een andere oplossing overweegt voor uw bestaande pensioenplan(nen).

Voor deze oplossing verwijzen we u graag meteen door naar een specialist. Contacteer onze Delta Lloyd Life Employee Benefits Consultants via EBsolutions@deltalloydlife.be of raadpleeg uw financieel adviseur.