Alleen het beste voor uw nabestaanden (Flexi Cover van Delta Lloyd Life)

U wenst financiële stabiliteit en comfort voor uw nabestaanden? Door nu al een handgift te doen of na te denken over de kosten van hun erfenisrechten. En door een vangnet in te bouwen mocht er u onverwacht iets overkomen. Een levensverzekering biedt ruime mogelijkheden om uw vermogen voordelig en vlot over te dragen.

Zekerheid voor wie u lief is

Het beste wensen voor uw nabestaanden heeft niets met leeftijd te maken. Maar er zijn wel momenten in uw leven dat u er extra bij stil staat:

U overweegt een schenking
U wilt een deel van uw roerend vermogen schenken? Dat kan als handgift zonder registratie. Maar indien u binnen 3 jaar na de gift overlijdt, moet uw begunstigde wel successierechten betalen. Dat kan flink tegenvallen. Die kost kunt u op voorhand berekenen én verzekeren.

U vraagt zich af of uw begunstigden de financiële lasten, die gepaard gaan met uw erfenis, kunnen dragen
Door hierop te anticiperen met een overlijdensverzekering kan de last van de successierechten verlicht worden. De kost van zo'n verzekeringsdekking is immers vaak voordeliger dan de effectieve successierechten.

U wilt vermijden dat uw vermogen bij overlijden grotendeels naar successierechten gaat in plaats van naar uw nabestaanden
Nadenken over uw successie betekent zo vroeg mogelijk beginnen aan vermogensplanning. Door tijdig de juiste acties te nemen, genieten ook uw nabestaanden later maximaal van uw (familie)patrimonium.

U wenst financiële stabiliteit voor uw nabestaanden mocht u onverwacht overlijden? Wacht niet op het onverwachte
Verzeker uw vermogen ook al voor u aan vermogensoverdracht of successie denkt. De financiële lasten van een onverwacht overlijden kunnen op voorhand ingecalculeerd en verzekerd worden.

Kortom, u wilt gemoedsrust voor u en zekerheid voor wie u lief is.
Een goed advies is de eerste stap. De juiste oplossingen voor een vlotte vermogensoverdracht zorgen voor een gerust gevoel.

Flexi Cover is de allround levensverzekering die op maat van uw wensen opgesteld wordt. Voor meer informatie, lees de details hier.