Schuldsaldoverzekering
(Hypo Cover van Delta Lloyd Life)

Eigen vastgoed geeft stabiliteit. Daarom wilt u zeker zijn dat de bijhorende leningen worden terugbetaald, wat er ook gebeurt. Een schuldsaldoverzekering is hiervoor de ideale oplossing. Met Hypo Cover kiest u dekkingen op maat van uw situatie tegen een interessant tarief. U hebt bovendien keuze tussen de "klassieke" schuldsaldoverzekering of onze voordelige formule "Twee Hoofden".

De afbetaling van uw woonkrediet verzekerd tegen het beste tarief

 

Wat is de schuldsaldoverzekering Hypo Cover?
Een overlijdensverzekering die de gedeeltelijke of volledige terugbetaling van uw hypothecaire lening dekt indien u voor de eindvervaldag overlijdt. Uw nabestaanden moeten het verzekerde bedrag hierdoor niet terugbetalen.

Is de schuldsaldoverzekering Hypo Cover interessant voor u?
U ging een hypothecaire lening aan voor de aankoop of verbouwing van een onroerend goed, privé of in uw vennootschap? U zoekt hiervoor een schuldsaldoverzekering met uiterst interessante voorwaarden en u bent tussen 18 en 65 jaar? Deze oplossing is voor u.

Voor wat bent u beschermd?
Klassieke formule: u bepaalt een percentage van het uitstaande kredietbedrag dat u wenst te dekken. Wanneer u zou overlijden, wordt het overeenkomstige bedrag uitgekeerd aan uw begunstigden.

Formule "Twee Hoofden": er wordt altijd 100% van het verzekerd bedrag terugbetaald aan de langstlevende verzekerde.

Voor wat bent u niet beschermd?
U bent niet standaard gedekt voor inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Hiervoor kunt u zich wel beschermen met extra beschermende waarborgen binnen uw Hypo Cover-contract.

Moet u uw Schuldsaldoverzekering afsluiten bij uw kredietinstelling? Neen. U krijgt meestal wel een "korting" in ruil. Maar soms is deze korting niet interessanter dan een voordelig tarief voor uw verzekering bij een andere maatschappij. Maak dus zeker de vergelijking!

Formule "Twee Hoofden"
Samen beschermd binnen één contract met 100% zekerheid? Ontdek hier de voordelen.

Concurrentieel tarief
Optimaal verzekerd voor een onklopbare prijs? Combineer de optie "Relax" met de formule "Twee Hoofden".

Zelfstandige?