Een persoonlijke lening? Ook die kunt u verzekeren (Budget Cover van Delta Lloyd Life)

Een nieuwe wagen, een dringende aankoop of een droomproject waar u niet mee wilt wachten: uw persoonlijke lening maakt het mogelijk. Wilt u bovendien zeker zijn dat niemand opdraait voor de afbetaling indien u iets overkomt? Budget Cover zorgt voor een bijpassende schuldsaldoverzekering, die de aflossing van uw krediet dekt bij overlijden.

Uitgesloten risico's

Bepaalde risico's zijn uitgesloten. Voor de hoofdverzekering zijn dat zelfmoord (tijdens het eerste jaar), opzettelijke daad, gerechtelijke veroordeling en oorlogsfeit.

Voor de aanvullende waarborg "invaliditeit" (AVRI) komt daar bij: niet-geneeskundig gebruik van verdovende middelen, niet-objectiveerbare psychische aandoeningen, blootstelling aan radioactiviteit, esthetische chirurgie, gebruik van gemotoriseerd voertuig of voertuig bespannen met dieren tijdens, sport in competitieverband van wielrennen, paardrijden en wintersport, snelheidswedstrijden, weddenschappen of uitdagingen, professionele sportbeoefening in het algemeen, niet-professionele beoefening van een aantal sporten die als gevaarlijk worden beschouwd, archeologie, speleologie of diepzeeonderzoek, val van meer dan 10 meter hoog in beroepsverband, afdaling in putten, mijnen of groeven in beroepsverband, behandeling van explosieven of bijtende producten in beroepsverband, en zwangerschap of bevalling.

Voor de aanvullende waarborg "ongevallen" (AVRO) komt daar bij: zelfmoord, ziekten, aanvallen van beroerten en vallende ziekte, Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitgesloten risico's verwijzen we naar de algemene voorwaarden en de aanvullende algemene voorwaarden.