Een overlijdensverzekering neem je niet voor jezelf! (Flexi Cover van Delta Lloyd Life)

Van één ding is iedereen zeker: ons leven is eindig. Maar ondertussen wilt u vooral zorgeloos en gezond leven. Een ideale reden om tijdig enkele cruciale zaken weloverwogen te regelen. Zoals een goede overlijdensverzekering: de snelweg naar een gerust leven!

Bescherm je gezin, wat er ook gebeurt

Vooruitkijken om vandaag ten volle te leven, om uzelf en uw dierbaren nu én later heel wat zorgen of discussies te besparen. Daar dient een goede overlijdensverzekering voor!

Goed voorbereid
Neem de tijd om proactief en nuchter de financiële impact van uw overlijden in te schatten. Zo kunt u op voorhand de beste voorzieningen vastleggen: met professioneel advies en oplossingen die u misschien nog niet overwoog.

Blijf uniek
Elke persoon, elke familie, elke ondernemer is anders. Uw financieel adviseur vertrekt niet vanuit een oplossing, maar vanuit uw wensen en situatie. Dus komen we vaak bij maatwerk uit dat u perfect past.

Meer weten? Vraag het ons.
Zekerheid over uw toekomst begint bij kennis over uw huidige situatie. Maak een afspraak voor een helder inzicht en een gerust gevoel: spreek erover met uw financieel adviseur of met ons intern expertcentrum.

Bent u zelfstandig bedrijfsleider?
Uw privéleven en professionele activiteiten zijn nauw met elkaar verweven. Dus bekijken we het volledige plaatje en zoeken een oplossing die optimaal afgestemd is op uw unieke situatie.

  • Daarbij houden we maximaal rekening met de fiscale toepassingen voor uw statuut en/of vennootschap.
  • Bovendien kunt u ook aanvullende dekkingen kiezen die u extra beschermen bij arbeidsongeschiktheid.
  • Uw makelaar kent alle mogelijkheden, van een schuldsaldoverzekering tot de bescherming van uw vennoten.

Flexi Cover is de allround overlijdensverzekering die op maat van uw wensen opgesteld wordt. Voor meer informatie, lees de details hier.