Langetermijnsparen fiscaal voordeel (DL Strategy)

U wilt op termijn sparen voor uw pensioen? Wist u dat u naast pensioensparen ook aan langetermijnsparen kunt doen? Deze keuze is echt te overwegen als u geen hypothecaire lening (meer) hebt. Het bedrag dat u kunt sparen is aanzienlijk en u geniet een fiscaal voordeel (*) van 30%.

Basiskenmerken Langetermijnsparen

Langetermijnsparen is een goede aanvulling op uw pensioensparen. Het maximaal bedrag ligt hoger en het fiscaal voordeel is hetzelfde.

U spaart voor een aanvullend pensioen mét belastingvoordeel
U bouwt aan een aardig aanvullend pensioen en geniet jaarlijks een belastingvoordeel (*) van 30%. Dat is dubbel gewonnen.

Bescherm uw gezin en uw inkomen
U kunt kiezen voor extra bescherming bij invaliditeit, ongeval of overlijden.

Flexibiliteit ten top
U bent niet verplicht om elk jaar te storten en u hoeft ook niet altijd hetzelfde bedrag te storten. Indien u wenst, kunt u kiezen voor maandelijkse, driemaandelijkse, zesmaandelijkse of jaarlijkse stortingen.

 

(*) Mits u beantwoordt aan de voorwaarden die wettelijk vastliggen. Het fiscale regime dat op uw contract wordt toegepast, hangt van uw fiscale situatie af. Die kan variëren in de tijd.

Langetermijnsparen voor uw woning?
U kunt met uw langetermijnsparen DL Strategy ook uw toekomstige schuldsaldoverzekering financieren. Vraag uw financieel adviseur op raad!