Profiel

Een gezonde en betrouwbare onderneming 
Al sinds 1807 zijn wij uw betrouwbare partner voor verzekeringen, pensioenen, bankzaken en investeringen. Onze maatschappij dankt haar solide financiële situatie aan een doordachte langetermijnvisie en uitstekend risicobeheer. Zakelijk succes begint voor ons dan ook met integriteit en een gezonde bedrijfsfilosofie. Want daar plukt u als klant de meeste vruchten van. Delta Lloyd is onderdeel van NN Group Bidco BV.

Delta Lloyd Life, expert in bescherming
De actuele maatschappelijke uitdagingen zijn talrijk. Denk maar aan de vergrijzing van de bevolking, de toenemende beperkingen van de sociale zekerheid en de stijgende kost van de gezondheidszorg. Bovendien zorgen verschillende besparingsmaatregelen bij heel wat Belgen voor ongerustheid.

De evolutie van het sociale beleid en de regels rond arbeid en pensioen is onvoorspelbaar. Zowel particulieren als ondernemers voelen die onzekerheid. Uit onze jaarlijkse Pensioenenquête blijkt wel dat zelfstandigen zich het meest zorgen maken over deze thema's. Dat is logisch. Deze groep geniet nog steeds een lagere graad van sociale bescherming en het economische klimaat is al enkele jaren onstabiel.

Als geëngageerde levensverzekeraar levert Delta Lloyd Life een positieve bijdrage aan het maatschappelijk debat rond bescherming, of het gebrek eraan. We brengen dit onderwerp op vele manieren onder de aandacht, verruimen onze eigen expertise en zoeken mee naar oplossingen voor een betere bescherming van de Belg. Hiervoor zetten we duurzame partnerships op en volgen we het overheidsbeleid op de voet. Daarnaast luisteren we naar wat mensen echt bezighoudt: wat missen ze, wat houdt hen wakker, hoe willen ze gesteund worden?
We zetten onze kennis en ervaring om naar een sterk aanbod van oplossingen en diensten voor uiteenlopende doelgroepen. Hiermee kunnen we onze beschermingsbelofte op verschillende vlakken waarmaken:

  • bescherming van het gezinsinkomen
  • bescherming van ondernemingen
  • pensioenplanning
  • vermogensopbouw
  • successieplanning

Zekerheid en bescherming bieden, is de basis van ons verzekeringsvak: een missie die we serieus nemen, een vanzelfsprekende reflex die terugkeert in alles wat we ondernemen.

Uw belang voor alles
Uw spaarcapaciteit fluctueert doorheen uw leven. Daarom vindt u bij ons moduleerbare oplossingen, afgestemd op de situatie waarin u zich bevindt. Zo spaart u comfortabel en gerust voor uw pensioen.

We adviseren u ook als bedrijfsleider, in functie van uw activiteiten, uw wensen en uw projecten. Zo komen we steeds tot een "employee benefits"-beleid waar zowel de bedrijfsleiding als de medewerkers beter van worden.

Sociale verantwoordelijkheid
We willen dat al onze activiteiten transparant voor u zijn. Ethisch handelen staat daarbij hoog in ons vaandel. Onze aandacht gaat uit naar duurzame ontwikkeling en een correct evenwicht tussen de belangen van alle betrokken partijen. De focus van onze sociale verantwoordelijkheid ligt op pensioenen en op een lokale buurtwerking, dicht bij onze klant.

Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen levert Delta Lloyd Life een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers en maatschappij, zorgen we voor winstgevende economische groei en dragen we ons steentje bij voor de bescherming van het milieu.

Onze financiële adviseurs staan dicht bij u
Het fundament van Delta Lloyd Life is een kwalitatief netwerk van financiële adviseurs. Ook zij streven naar een duurzame relatie met u als klant. Deze experts zijn proactief en staan op elk moment tot uw dienst. Bent u een grote onderneming? Dan kunt u rekenen op onze Employee Benefits Consultants, die u nauw begeleiden in het bereiken van uw doelstellingen. 

Volg ons ook hier!

Facebook: /deltalloydbe

Twitter: @DeltaLloydLife

LinkedIn: Delta Lloyd Life